Kinderfeestje bij je thuis

Heb je binnenkort een verjaardagsfeestje, zwemdiplomafeestje, communie of een ander feestje? Ben je zelf niet zo crea bea, of kan je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het feestje? Dan komt Hippe Knutsels graag bij je langs om van jouw feestje een hip en spetterend feestje te maken. Hippe Knutsels neemt het knutselgedeelte van je over zodat je zelf je handen handen vrij hebt om de andere dingen op het feestje te regelen zoals bijvoorbeeld het eten en drinken en foto's te maken.

Goodiebag

Na afloop van het feestje ontvangen de deelnemers een feestelijk versierde goodiebag waarin de knutsel mee naar huis genomen kan worden!

Jarige Job of jarige Jet

Hippe Knutsels geeft altijd extra aandacht aan de jarige Job of Jet. Het gaat immers om de jarige en daarom zullen wij ervoor zorgen dat de jarige het stralende middelpunt wordt van het feestje. Zodat de jarige terug kan kijken op een fantastisch kinderfeestje. De knutseltas voor de jarige zal extra feestelijk ingepakt worden. Bovendien ontvangt de jarige uiteraard een cadeautje van Hippe Knutsels.

Aantal kinderen

Voor de workshops op locatie hanteren wij een minimum van acht kinderen en een maximum van vijftien kinderen.  Heb je meer of minder kinderen uitgenodigd neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Houd er wel rekening mee dat hoe meer kinderen er zijn, Hippe Knutsels minder aandacht per kind zal kunnen geven. Of dat de workshop wat langer zal gaan duren.

Tijden

Hippe Knutsels heeft hele flexibele tijden waartussen de kinderfeestjes gehouden kunnen worden. Zelfs op zaterdag en zondag!

Prijzen knutselworkshop

  • Hippe Knutsels hanteert een starttarief van  € 175,= op basis van 8 deelnemers. 
  • Het is mogelijk om extra deelnemers bij te boeken voor € 12,50 p.p. extra.
  • Het is ook mogelijk om de workshop te volgen met minder dan 8 kinderen. Het starttarief van € 175,= blijft van toepassing.
  • Na 2 uur is er een tarief van  € 20,= per half uur van toepassing.

Wat is bij de prijs inbegrepen?

  • De workshop is inclusief een professionele begeleidster van Hippe Knutsels.
  • De workshop is inclusief de benodigde materialen (zoals per workshop beschreven staat op de website).
  • Hippe Knutsel zal tijdens het feestje foto's maken en deze doorsturen naar de organisator van het feestje.

Duur workshop

  • De workhops duren circa 1,5 uur tot 2 uur.

Reiskostenvergoeding

Binnen Leidsche Rijn worden er geen reiskosten berekend. Buiten Leidsche Rijn bedraagt de reiskostenvergoeding € 0,45 per kilometer, met een maximale afstand van 30 kilometer. Gerekend vanaf Utrecht (postcode 3543CA). Indien de afstand verder is dan 30 kilometer, neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen.

Parkeerkosten

Parkeerkosten zullen aan de klant doorbelast worden.

OmschrijvingPrijzen incl. btw
Starttarief workshops (gebaseerd op 8 deelnemers) € 175,=
Uurtarief (2 uur na de starttijd van de workshop)€ 20,= per half uur
Haarveertje/glittertattoo€ 3,= per stuk 
Reiskostenvergoeding€ 0,45 per kilometer

Reserveren/offerte op maat

Enthousiast geworden? Hippe Knutsels komt graag bij je langs om te helpen knutselen op jouw feestje. Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen voor het feestje.  

Alle bedragen/tarieven zijn inclusief btw.

© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel