Markten

Ga je binnenkort een markt organiseren en ben je nog op zoek naar standhouders? Hippe Knutsels heeft altijd een gezellige marktkraam vol met kant en klare knutselpakketten. Naast knutselspullen verkopen we ook leuke frutsels zoals bijvoorbeeld sieraden en haaraccessoires. Hippe Knutsels staat regelmatig op verschillende markten in Nederland.

Activiteiten

Tijdens de markt is het ook mogelijk om door Hippe Knutsels glittertattoos en/of haarveertjes te laten zetten. Als organisator kun je de bijbehorende kosten betalen. Maar het is ook mogelijk dat de bezoekers van de markt de kosten betalen.

Tarieven

Optie 1

De organisator betaalt de materiaalkosten van de glittertattoos en de haarveertjes, en het uurtarief

ProductPrijzen incl. btw
Glittertattoo€ 3,50 per stuk
Haarveertje€ 2,50 per stuk
Uurtarief€ 35,=

 

Optie 2

De bezoekers van de markt betalen de glittertattoos en of de haarveertjes. De organisator betaalt het uurtarief van Hippe Knutsels. Het uurtarief bedraagt € 35,=.

Reiskostenvergoeding

De reiskosten bedragen € 0,45 per kilometer, met een maximale afstand van 30 kilometer. Gerekend vanaf Utrecht (postcode 3543CA). Indien de afstand verder is dan 30 kilometer kun je gerust even contact opnemen met Hippe Knutsels om de mogelijkheden door te nemen.

Geplande evenementen:

MarktPlaatsDatumTijdstip
Waterwin KerstmarktWinkelcentrum Terwijde10 december 201610:00 uur tot 16:00 uur

 

Alle prijzen/tarieven zijn inclusief btw.

 

 

© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel