Vrijgezellenfeest

Gaat een van je beste vriendinnen binnenkort trouwen? En zijn jullie nog op zoek naar een originele workshop voor "the bride to be"? Hippe Knutsels heeft verschillende leuke  workshops voor vrijgezellenfeesten.

Vriendinnendag

Ben je op zoek naar een leuke workshop en wil je graag weer eens lekker bijkletsen met alleen je BFF of met je vriendinnenclubje?  Hippe Knutsels heeft verschillende leuke workshops voor vriendinnen.

Knutseltas

Hippe Knutsels biedt kant en klare knutselpakketten aan. Alle materialen zijn in het knutselpakket aanwezig om het voorbeeld na te kunnen maken. Ook is er bij elk knutselpakket een fotovoorbeeld aanwezig en indien van toepassing een duidelijke knutselinstructie. Alle knutsels zitten per knutselpakket apart in een knutselzak. Dit houdt in dat iedereen een eigen knutselzak krijgt. Voor de vrijgezel, jarige of het stralende middelpunt kan de knutseltas extra feestelijk ingepakt worden.

Aantal personen

Voor de workshops op locatie hanteren wij een minimum van vijf personen en een maximum van vijftien personen. Heb je meer of minder vriendinnen uitgenodigd neem dan gerust even contact met ons op.

Tijden

Hippe Knutsels heeft hele flexibele tijden waartussen de workshops gehouden kunnen worden. Zelfs op zaterdag en zondag!

MaandagVan 09:00 uur tot 23:00 uur
DinsdagVan 15:00 uur tot 23:00 uur
WoensdagVan15:00 uur tot 23:00 uur
DonderdagVan15:00 uur tot 23:00 uur
VrijdagVan 09:00 uur tot  23:00 uur
ZaterdagVan 08:00 uur tot 23:00 uur
ZondagVan 08:00 uur tot 23:00 uur

 

Prijzen workshops

De workshops die door Hippe Knutsels op locatie worden aangeboden duren circa 1,5 uur. Dit is deels afhankelijk van het aantal deelnemers. Hippe Knutsels hanteert een vaste prijs van Euro 35,= voor de eerste anderhalf uur dat Hippe Knutsels is gestart op het feestje. Na anderhalf uur zal er een  uurtarief van Euro 7,50 per kwartier berekend worden. De uurtarieven zijn gebaseerd op een medewerker van Hippe Knutsels.

Glittertattoos Combideal

Het is ook mogelijk om de worshop uit te breiden met het zetten van glittertattoos. Hippe Knutsels heeft heel veel glittertattoos in diverse thema's zoals liefde, diva en tribals. Het is ook mogelijk om glittertattoos te bestellen met bijvoorbeeld de naam van de vrijgezel of de jarige. Indien je het zetten van de glittertattoos combineert met een van de workshops van Hippe Knutsels dan is er een combinatiedeal van toepassing. Zodra Hippe Knutsels gestart is op het feestje berekenen we voor de eerste anderhalf uur een uurtarief van Euro 35,=. Deze anderhalfuur kan je gebruiken voor het begeleiden van het knutselen maar ook deels voor het zetten van een aantal glittertattoos. Er kunnen ongeveer maximaal zes glittertattoos per uur gezet worden. De materiaalkosten bedragen Euro 3,50 per glittertattoo. De uurtarieven zijn gebaseerd op een medewerker van Hippe Knutsels.

Haarveertjes Combideal

Het is ook mogelijk om de workshop uit te breiden met het zetten van haarveertjes. Hippe Knutsels heeft heel verschillende hippe haarveertjes. Indien je het zetten van de haarveertjes combineert met een van de knutselworkshops van Hippe Knutsels dan is er een combinatiedeal van toepassing. Zodra Hippe Knutsels gestart is op het feestje berekenen we voor de eerste anderhalf uur een uurtarief van Euro 35,=. Deze anderhalfuur kan je gebruiken voor het begeleiden van het knutselen maar ook deels voor het zetten van een aantal haarveertjes. Er kunnen ongeveer maximaal zes haarveertjes per uur gezet worden. De haarveertjes kosten Euro 2,50 per stuk. De uurtarieven zijn gebaseerd op een medewerker van Hippe Knutsels.

Reiskostenvergoeding

De reiskosten bedragen Euro 0,45 per kilometer, met een maximale afstand van 30 kilometer. Gerekend vanaf Utrecht (postcode 3543CA). Indien de afstand verder is dan 30 kilometer kun je gerust even contact opnemen met Hippe Knutsels om de mogelijkheden door te nemen.

OmschrijvingPrijzen incl. btw
Workshop Knutselen duur anderhalf uur€ 35,=
Uurtarief in combinatie met de Workshop Knutselen (anderhalf uur na de starttijd van de workshop)€ 7,50 per kwartier
Workshop Glittertattoo duur anderhalf uur€ 35,=
Glittertattoo€ 3,50 per stuk
Workshop haarveertjes zetten duur anderhalf uur€ 35,= 
Haarveertje€ 2,50 per stuk
Reiskostenvergoeding€ 0,45 per kilometer

 

Reserveren

Enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen voor de workshop.

 

Alle tarieven/prijzen zijn inclusief btw.

 

 

© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel