Bruiloft

Gaan jullie binnenkort trouwen? Ten eerste alvast van harte gefeliciteerd! En willen jullie alles tot in de puntjes geregeld hebben op de belangrijkste dag van jullie leven. Hebben jullie al jullie beste vrienden en familie uitgenodigd en mogen de kids ook allemaal komen. En willen jullie graag een leuke verrassing organiseren voor de kinderen om ze even bezig te laten houden? Dan kom ik jullie graag helpen om met de kinderen te gaan knutselen.

Knutseltafel

Op de bruiloft kan er een knutseltafel ingericht worden zodat de kinderen lekker creatief onder begeleiding  bezig kunnen zijn. 

Aantal kinderen

Voor de workshops op locatie hanteren wij maximaal 10 kinderen per begeleider afhankelijk van de workshop die gegeven gaaat worden. Dit kan vooraf afgestemd worden met Hippe Knutsels.

Tijden

Hippe Knutsels heeft hele flexibele tijden waarbij we op de bruiloft een workshop kunnen verzorgen. Zelfs op zaterdag en zondag!

 

 

 

Glittertattoos Combideal

Het is ook mogelijk om de knutselworkshop uit te breiden met het zetten van glittertattoos. Hippe Knutsels heeft heel veel coole glittertattoos voor zowel jongens als meisjes.  Er kunnen ongeveer maximaal zes glittertattoos per uur gezet worden. De materiaalkosten bedragen € 3,50 per glittertattoo.  Het is ook uiteraard mogelijk om Hippe Knutsels alleen in te huren voor het zetten van de glittertattoos tijdens jullie bruiloft.

 

Reserveren / offerte op maat aanvragen

Indien jullie Hippe Knutsels willen inhuren voor jullie bruiloft kunnen jullie kiezen uit een van de vele worshops uit het assortiment van Hippe Knutsels.  In overleg is het ook mogelijk om workshops op maat samen te stellen. Voor het bruidspaar heeft Hippe Knutsels uiteraard ook een passend presentje. Enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen.

Alle tarieven/prijzen zijn inclusief btw.

 

OmschrijvingPrijzen incl. btw
Begeleiding per uur€ 45,=
Glittertattoo per stuk€ 3,50 
Haarveertje per stuk€ 3,50 
Op en afbouwkosten€ 25,=
Reistijd vergoeding € 25,=
Reiskostenvergoeding per kilometer gerekend vanaf Utrecht€ 0,45 

 

 

© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel