Wat is Diam's 3D verf?

Diam's 3D verf is verf op waterbasis en je kunt er reliëf (3D) mee creeën. De 3D verf zit in platte tubes en de tubes hebben een taps toelopende punt. Hierdoor is de verf direct vanuit de tube gebruiken  zodat er eenvoudig direct een 3D effect onstaat. Met de tubes kun je fijne lijntjes, stippels en zelfs kruissteekjes maken. Zodat je kunt borduren zonder naald en draad. Door de afschroefbare punt zijn de tubes makkelijk schoon te maken. 

Met deze unieke 3D verftubes kan je de mooiste creaties maken. Wat deze verf zo bijzonder maakt is dat in tegenstelling tot de meeste andere verfsoorten de verf op verschillende ondergronden gebruikt kan worden. Zo kan je de Diam's 3D verf gebruiken op bijvoorbeeld hout, metaal, porselein, kunststof, glas en textiel. Dit is superhandig want dan hoef je dus niet verschillende soorten verf aan te schaffen.  De Diam's 3D verf is tot 40 graden machine wasbaar.

De Diam's 3D tubes zijn in verschillende varianten te verkijgen zoals glanzend, parelmoer, transparant glitter en dekkend glitter.

Workshops

Ben je ook zo enthousiast geworden over de Diam's 3D verf en zou je het een keertje uit willen proberen? Hippe Knutsels biedt op dit moment verschillende workshops aan. Deze workshops zijn harstikke leuk voor vrijgezellenfeestjes, babyshowers en voor feestjes met vriendinnenen. Ook zijn de workshops geschikt voor bijboorbeeld in bejaardentehuizen. Tijdens de workshops neem ik alle Diam's 3D verftubes mee zodat er gekozen kan worden uit meer dan 80 verschillende soorten tubes. Voor de workshops hoef je niet te kunnen tekenen. We maken namelijk gebruik van hele eenvoudige overtrektechnieken. Binnenkort zullen er nog meer workshops met Diam's 3D verf aangeboden worden!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tijden

Hippe Knutsels heeft hele flexibele tijden waartussen de workshops gehouden kunnen worden. Zelfs op zaterdag en zondag!

MaandagVan 09:00 uur tot 22:00 uur
DinsdagVan 15:00 uur tot 22:00 uur
WoensdagVan15:00 uur tot 22:00 uur
DonderdagVan15:00 uur tot 22:00 uur
VrijdagVan 09:00 uur tot  22:00 uur
ZaterdagVan 08:00 uur tot 23:00 uur
ZondagVan 08:00 uur tot 22:00 uur

Tarieven

OmschrijvingPrijzen 
Workshop "knutselen" duur anderhalf uur€ 35,=
Inhuur Hippe Knutsels na de eerste anderhalf uur€ 7,50 per kwartier
Reiskostenvergoeding€ 0,45 per kilometer
 

Reiskostenvergoeding

De reiskosten bedragen € 0,45 per kilometer, met een maximale afstand van 30 kilometer. Gerekend vanaf Utrecht (postcode 3543CA). Indien de afstand verder is dan 30 kilometer, neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen.

© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel