Wat is een glittertattoo?

Een glittertattoo is een tijdelijke tatoeage die ongeveer drie tot zeven dagen kan blijven zitten. Je hebt heel veel verschillende sjablonen in diverse thema’s. Zodat de glittertattoos geschikt zijn voor zowel jongens als meisjes en voor jong en oud. De glittertattoos kunnen tegen een stootje en water. Alleen moet je bij het afdrogen even deppen i.p.v. wrijven zodat de tattoos langer mooi blijven.

Hoe werkt het?

De glittertattoo bestaat uit een sjabloon. Je mag eerst een hippe sjabloon uitzoeken. Het valt alleen niet mee om te kiezen want er zijn super veel verschillende sjablonen zoals hartjes, dieren, tribals, sporten, draken, prinsessen en diverse bekende tekenfilmfiguren. Het is ook mogelijk om een glittertattoo op maat te laten maken zoals je eigen naam of bedrijfsnaam. Klik hier voor de mogelijkheden. Hippe Knutsels heeft super veel sjablonen die zowel geschikt zijn voor jongens als voor meisjes.

Als je een hippe tattoo uitgezocht hebt gaan we op zoek naar een mooie plek voor de tattoo. Je mag zelf kiezen waar je de tattoo wilt hebben. Bijvoorbeeld op je hand, bovenkant onderarm, onderkant onderarm, bovenarm, schouder of enkel.

 

 

 

 

 

 

 

Zodra je een mooie plek voor de tattoo gevonden hebt, sprayen we een klein beetje alcohol op de huid waar de tattoo gaat komen. Dit om de huid te ontvetten zodat je langer plezier gaat krijgen van de tattoo. Vervolgens gaan we het sjabloon insmeren met speciale huidlijm. In de tussentijd mag je kiezen welke kleuren glitters je op de tattoo wilt hebben. Hippe Knutsels heeft alle kleuren van de regenboog. Als je de kleuren uitgekozen hebt, vullen we met behulp van een kwastje de tattoo in met cosmetische glitters. Ziezo, jouw glittertattoo is een kunstwerkje geworden.

 

 

 

 

Glittertattoo workshop

Lijkt het jou ook gaaf om een glittertattoo te maken? Dat komt mooi uit want bij Hippe Knutsels kan je ook terecht voor een workshop glittertattoos zetten. Tijdens deze workshop krijg je uitleg over het zetten van de glittertattoo. Na de uitleg mogen de kinderen bij elkaar, of bij zichzelf onder begeleiding een glittertattoo zetten. Je leert tijdens deze workshop de fijne kneepjes van het zetten van een glittertattoo. Deze workshop is geschikt voor kinderen vanaf zeven jaar.

Tijden

Hippe Knutsels heeft hele flexibele tijden waartussen de feestjes gehouden kunnen worden. Zelfs op zaterdag en zondag!

MaandagVan 09:00 uur tot 22:00 uur
DinsdagVan 15:00 uur tot 22:00 uur
WoensdagVan15:00 uur tot 22:00 uur
DonderdagVan15:00 uur tot 22:00 uur
VrijdagVan 09:00 uur tot  22:00 uur
ZaterdagVan 08:00 uur tot 23:00 uur
ZondagVan 08:00 uur tot 22:00 uur

 

Tarieven

Wil je ook zo graag zo'n coole tattoo? Hippe Knutsels kan op de door jouw opgegeven locatie langskomen om een of meerdere tattoos te zetten. De glitter tattoos kosten € 3,50 per stuk. Het uurtarief bedraagt € 35,= voor de eerste anderhalf uur nadat Hippe Knutsels op het feestje is gestart. Anderhalf uur nadat Hippe Knutsel is gestart op het feestje wordt er een tarief van € 7,50 per kwartier berekend.

De workshops die door Hippe Knutsels op locatie worden aangeboden duren circa 1,5 uur. Dit is deels afhankelijk van het aantal kinderen en de creativeit van de kinderen. Hippe Knutsels hanteert een vaste prijs van € 35,=  voor de eerste anderhalf uur dat Hippe Knutsels is gestart op het feestje. Anderhalf uur nadat Hippe Knutsels is gestart op het feestje zal er een uurtarief van € 7,50  per kwartier berekend worden. De uurtarieven zijn gebaseerd op een medewerker van Hippe Knutsels.

Combideal

Indien je het zetten van de glittertattoos combineert met een van de knutselworkshop van Hippe Knutsels dan is er een combinatiedeal van toepassing. Hippe Knutsels berekent vanaf de start van het (kinder)feestje geen uurtarief voor de eerste anderhalf uur. Deze anderhalfuur kun je gebruiken voor het begeleiden van het knutselen maar ook deels voor het zetten van een aantal glittertattoos. Er kunnen ongeveer maximaal zes glittertattoos per uur gezet worden. 

Reiskostenvergoeding

De reiskosten bedragen € 0,45 per kilometer, met een maximale afstand van 30 kilometer. Gerekend vanaf Utrecht (postcode 3543CA). Indien de afstand verder is dan 30 kilometer, neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen.

OmschrijvingPrijzen 
Workshop Knutselen duur anderhalf uur€ 35,=
Uurtarief in combinatie met de Workshop Knutselen (anderhalf uur na de starttijd van de workshop)€ 7,50 per kwartier
Workshop Glittertattoo duur anderhalf uur€ 35,=
Glittertattoo€ 3,50 per stuk
Workshop haarveertjes zetten duur anderhalf uur€ 35,= 
Haarveertje€ 2,50 per stuk
Reiskostenvergoeding€ 0,45 per kilometer

 

Reserveren/offerte op maat

Enthousiast geworden? Hippe Knutsels komt graag langs om glittertattoos te zetten op jouw kinderfeestje, communie, bruiloft, festival, evenement, markt of braderie. Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen voor het feestje.

 

Alle tarieven/prijzen zijn inclusief btw.

 

© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel