Wat is een haarveertje?

Haarveertjes zijn op dit moment helemaal hot & hip. Een haarveertje extension is gemaakt van synthetisch materiaal en is een leuke accessoire voor in je haar. Het haarveertje kan gewoon gewassen of geföhnd worden.  Super leuk voor meiden die een keer iets ander willen.

Hoe werkt het?

Hippe Knutsels heeft een ruime ervaring met het zetten van haarveertjes. We beginnen met het uitzoeken van het haarveertje. We hebben verschillende kleuren haarveertjes in het assortiment zoals, roze, blauw, groen, geel, oranje, turqoise of natuurtinten. Erg trendy is een regenboog haarveertje. Dit is een haarveertje met verschillende kleuren. Als je een haarveertje uitgezocht hebt, gaan we op zoek naar een hulsje dat mooi  bij jouw haar kleurt. We hebben beige, lichtbruine en donkerbruine hulsjes. Met een speciale tang en het hulsje wordt het haarveertje in het haar vastgemaakt. Vervolgens mag je kiezen waar je het veertje in je haar wilt hebben. Het haarveertje kan ongeveer twee tot zes weken in je haar blijven zitten.

 

 

 

 

 

 

 

Tijden

Hippe Knutsels heeft hele flexibele tijden waartussen de kinderfeestjes gehouden kunnen worden. Zelfs op zaterdag en zondag!

MaandagVan 09:00 uur tot 22:00 uur
DinsdagVan 15:00 uur tot 22:00 uur
WoensdagVan15:00 uur tot 22:00 uur
DonderdagVan15:00 uur tot 22:00 uur
VrijdagVan 09:00 uur tot  22:00 uur
ZaterdagVan 08:00 uur tot 23:00 uur
ZondagVan 08:00 uur tot 22:00 uur

 

Tarieven

Wil je ook zo graag zo'n hippe haarveertje? Hippe Knutsels kan op de door jouw opgegeven locatie langskomen om een of meerdere haarveertjes te zetten. De haarveertjes kosten € 2,50 per stuk. Het uurtarief bedraagt € 35,= voor de eerste anderhalf uur nadat Hippe Knutsels op het feestje is gestart. Anderhalf uur nadat Hippe Knutsel is gestart op het feestje wordt er een tarief van € 7,50 per kwartier berekend.

Combideal

Indien je het zetten van de haarveertjes combineert met een van de knutselworkshop van Hippe Knutsels dan is er een combinatiedeal van toepassing. Hippe Knutsels berekent vanaf de start van het (kinder)feestje geen uurtarief voor de eerste anderhalf uur. Deze anderhalfuur kun je gebruiken voor het begeleiden van het knutselen maar ook deels voor het zetten van een aantal haarveertjes. Er kunnen ongeveer maximaal zes haarveertjes per uur gezet worden.

Reiskostenvergoeding

De reiskosten bedragen € 0,45 per kilometer, met een maximale afstand van 30 kilometer. Gerekend vanaf Utrecht (postcode 3543CA). Indien de afstand verder is dan 30 kilometer kun je gerust even contact opnemen met Hippe Knutsels om de mogelijkheden door te nemen.

OmschrijvingPrijzen incl. btw
Workshop Knutselen duur anderhalf uur€ 35,=
Uurtarief in combinatie met de Workshop Knutselen (anderhalf uur na de starttijd van de workshop)€ 7,50 per kwartier
Workshop Glittertattoo duur anderhalf uur€ 35,=
Glittertattoo€ 3,50 per stuk
Workshop haarveertjes zetten duur anderhalf uur€ 35,= 
Haarveertje€ 2,50 per stuk
Reiskostenvergoeding€ 0,45 per kilometer

 

Reserveren/Offerte op maat

Enthousiast geworden? Hippe Knutsels komt graag langs om haarveertjes te zetten op jouw kinderfeestje, communie, bruiloft, festival, evenement, markt of braderie. Neem gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen voor het feestje.

 

Alle prijzen/tarieven zijn inclusief btw.

© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel