Bedrijfsfeestje/evenement

Ben je druk bezig met het organiseren van een bedrijfsfeestje en/of evenement en mogen de kinderen van de collega's ook komen? En heb je voor de kinderen een leuke verrassing in petto maar heb je nog niets gevonden? Het is ook mogelijk om Hippe Knutsels in te huren op bedrijfsfeesten zoals bijvoorbeeld Sinterklaasfeesten en/of Kersvieringen.

We kunnen een knutseltafel inrichten zodat de kinderen heerlijk creatief bezig kunnen zijn. De knutselpakketten kunnen in overleg met Hippe Knutsels op het feestthema aangepast worden. Het is ook mogelijk om de knutseltafel uit te breiden met het zetten van glittertattoos en/of haarveertjes.  

 

 

 

 

 

 

Iedereen krijgt zijn eigen knutseltas

Hippe Knutsels biedt kant en klare knutselpakketten aan. Alle materialen zijn in het knutselpakket aanwezig om het voorbeeld na te kunnen maken. Ook is er bij elk knutselpakket een fotovoorbeeld aanwezig en indien van toepassing een duidelijke knutselinstructie. Alle knutsels zitten per knutselpakket apart in een knutselzak. Dit houdt in dat iedereen een eigen knutselzak krijgt. Dus geen geruzie aan tafel over die ene mooie verfpot, stickers en of glitters. Iedereen krijgt hetzelfde knutselpakket.

Aantal kinderen

Voor de workshops op locatie hanteren wij een minimum van vijf kinderen en een maximum van vijftien kinderen.  Heb je meer of minder kinderen uitgenodigd neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden.  Hou er wel rekening mee dat hoe meer kinderen er zijn, Hippe Knutsels minder aandacht per kind zal kunnen geven. Of dat de workshop wat langer zal gaan duren.

Tijden

Hippe Knutsels heeft hele flexibele tijden waartussen de kinderfeestjes gehouden kunnen worden. Zelfs op zaterdag en zondag!

MaandagVan 09:00 uur tot 22:00 uur
DinsdagVan 15:00 uur tot 22:00 uur
WoensdagVan15:00 uur tot 22:00 uur
DonderdagVan15:00 uur tot 22:00 uur
VrijdagVan 09:00 uur tot  22:00 uur
ZaterdagVan 08:00 uur tot 23:00 uur
ZondagVan 08:00 uur tot 22:00 uur

 

Prijzen knutselworkshop

De workshops die door Hippe Knutsels op locatie worden aangeboden duren circa 1,5 uur. Dit is deels afhankelijk van het aantal kinderen en de creativeit van de kinderen. Hippe Knutsels hanteert een vaste prijs van € 35,=  voor de eerste anderhalf uur dat Hippe Knutsels is gestart op het feestje. Anderhalf uur nadat Hippe Knutsels is gestart op het feestje zal er een uurtarief van € 7,50  per kwartier berekend worden. De uurtarieven zijn gebaseerd op een medewerker van Hippe Knutsels.

Glittertattoos Combideal

Het is ook mogelijk om de knutselworkshop uit te breiden met het zetten van glittertattoos. Hippe Knutsels heeft heel veel coole glittertattoos voor zowel jongens als meisjes. Indien je het zetten van de glittertattoos combineert met een van de knutselworkshop van Hippe Knutsels dan is er een combinatiedeal van toepassing. Deze anderhalfuur kan je gebruiken voor het begeleiden van het knutselen maar ook deels voor het zetten van een aantal glittertattoos. Er kunnen ongeveer maximaal zes glittertattoos per uur gezet worden. De materiaalkosten bedragen €3,50 per glittertattoo. 

Haarveertjes Combideal

Het is ook mogelijk om de knutselworkshop uit te breiden met het zetten van haarveertjes. Hippe Knutsels heeft verschillende hippe haarveertjes. Indien je het zetten van de haarveertjes combineert met een van de knutselworkshop van Hippe Knutsels dan is er een combinatiedeal van toepassing. Deze anderhalfuur kan je gebruiken voor het begeleiden van het knutselen maar ook deels voor het zetten van een aantal haarveertjes. Er kunnen ongeveer maximaal zes haarveertjes per uur gezet worden. De haarveertjes kosten € 2,50 per stuk. 

Reiskostenvergoeding

De reiskosten bedragen € 0,45 per kilometer, met een maximale afstand van 30 kilometer. Gerekend vanaf Utrecht (postcode 3543CA). Indien de afstand verder is dan 30 kilometer kun je gerust even contact opnemen met Hippe Knutsels om de mogelijkheden door te nemen.

OmschrijvingPrijzen incl. btw
Workshop Knutselen duur anderhalf uur€ 35,=
Uurtarief in combinatie met de Workshop Knutselen (anderhalf uur na de starttijd van de workshop)€ 7,50 per kwartier
Workshop Glittertattoo duur anderhalf uur€ 35,=
Glittertattoo€ 3,50 per stuk
Workshop haarveertjes zetten duur anderhalf uur€ 35,= 
Haarveertje€ 2,50 per stuk
Reiskostenvergoeding€ 0,45 per kilometer

 

Reserveren/offerte op maat

Enthousiast geworden? Hippe Knutsels komt graag langs om te assisteren op jullie bedrijfsfeestje of event. Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen voor het feestje.

 

Alle tarieven/prijzen zijn inclusief btw.

© 2016 - 2022 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel