Kinderfeestje bij je thuis

Heb je binnenkort een verjaardagsfeestje, zwemdiplomafeestje, communie of een ander feestje? Ben je zelf niet zo crea bea, of kan je wel wat extra hulp gebruiken tijdens het feestje? Dan komt Hippe Knutsels graag bij je langs om van jouw feestje een hip en spetterend feestje te maken. Hippe Knutsels neemt het knutselgedeelte van je over zodat je zelf je handen handen vrij hebt om de andere dingen op het feestje te regelen zoals bijvoorbeeld het eten en drinken en foto's te maken.

Iedereen krijgt zijn eigen knutseltas

Hippe Knutsels biedt kant en klare knutselpakketten aan. Alle materialen zijn in het knutselpakket aanwezig om het voorbeeld na te kunnen maken. Ook is er bij elk knutselpakket een fotovoorbeeld aanwezig en indien van toepassing een duidelijke knutselinstructie. Alle knutsels zitten per knutselpakket apart in een knutselzak. Dit houdt in dat iedereen een eigen knutselzak krijgt. Dus geen geruzie aan tafel over die ene mooie verfpot, stickers en of glitters. Iedereen krijgt hetzelfde knutselpakket. De transparante knutseltassen kunnen ook naderhand nog gebruikt worden om mee te knutselen door ze bijvoorbeeld te versieren met stickers.

Jarige Job of jarige Jet

Hippe Knutsels geeft altijd extra aandacht aan de jarige Job of Jet. Het gaat immers om de jarige en daarom zullen wij ervoor zorgen dat de jarige het stralende middelpunt wordt van het feestje. Zodat de jarige terug kan kijken op een fantastisch kinderfeestje. De knutseltas voor de jarige zal extra feestelijk ingepakt worden. Bovendien ontvangt de jarige uiteraard een cadeautje van Hippe Knutsels.

Aantal kinderen

Voor de workshops op locatie hanteren wij een minimum van vijf kinderen en een maximum van vijftien kinderen.  Heb je meer of minder kinderen uitgenodigd neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. Hou er wel rekening mee dat hoe meer kinderen er zijn, Hippe Knutsels minder aandacht per kind zal kunnen geven. Of dat de workshop wat langer zal gaan duren.

Tijden

Hippe Knutsels heeft hele flexibele tijden waartussen de kinderfeestjes gehouden kunnen worden. Zelfs op zaterdag en zondag!

MaandagVan 09:00 uur tot 22:00 uur
DinsdagVan 15:00 uur tot 22:00 uur
WoensdagVan15:00 uur tot 22:00 uur
DonderdagVan15:00 uur tot 22:00 uur
VrijdagVan 09:00 uur tot  22:00 uur
ZaterdagVan 08:00 uur tot 23:00 uur
ZondagVan 08:00 uur tot 22:00 uur

 

Prijzen knutselworkshop

De workshops die door Hippe Knutsels op locatie worden aangeboden duren circa 1,5 uur. Dit is deels afhankelijk van het aantal kinderen en de creativeit van de kinderen. Hippe Knutsels hanteert een vaste prijs van € 35,=  voor de eerste anderhalf uur dat Hippe Knutsels is gestart op het feestje.

Anderhalf uur nadat Hippe Knutsels is gestart op het feestje zal er een uurtarief van € 7,50  per kwartier berekend worden. De uurtarieven zijn gebaseerd op een medewerker van Hippe Knutsels.

Glittertattoos Combideal

Het is ook mogelijk om de knutselworkshop uit te breiden met het zetten van glittertattoos. Hippe Knutsels heeft heel veel coole glittertattoos voor zowel jongens als meisjes. Indien je het zetten van de glittertattoos combineert met een van de knutselworkshop van Hippe Knutsels dan is er een combinatiedeal van toepassing.  Er kunnen ongeveer maximaal zes glittertattoos per uur gezet worden. De materiaalkosten bedragen €3,50 per glittertattoo.  Het is ook uiteraard mogelijk om Hippe Knutsels alleen in te huren voor het zetten van de glittertattoos tijdens een feestje.

Haarveertjes Combideal

Het is ook mogelijk om de knutselworkshop uit te breiden met het zetten van haarveertjes. Hippe Knutsels heeft verschillende hippe haarveertjes. Indien je het zetten van de haarveertjes combineert met een van de knutselworkshop van Hippe Knutsels dan is er een combinatiedeal van toepassing. Er kunnen ongeveer maximaal zes haarveertjes per uur gezet worden. De haarveertjes kosten €2,50  per stuk. Het is uiteraard ook mogelijk om Hippe Knutsels alleen in te huren voor het zetten van de haarveertjes tijdens een feestje.

Reiskostenvergoeding

De reiskosten bedragen € 0,45 per kilometer, met een maximale afstand van 30 kilometer. Gerekend vanaf Utrecht (postcode 3543CA). Indien de afstand verder is dan 30 kilometer, neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen.

OmschrijvingPrijzen incl. btw
Workshop Knutselen duur anderhalf uur€ 35,=
Workshop Glittertattoo duur anderhalf uur€ 35,=
Workshop haarveertjes zetten duur anderhalf uur€ 35,= 
Uurtarief  (anderhalf uur na de starttijd van de workshop)€ 7,50 per kwartier
Reiskostenvergoeding€ 0,45 per kilometer

Reserveren/offerte op maat

Enthousiast geworden? Hippe Knutsels komt graag bij je langs om te helpen knutselen op jouw feestje. Neem dan gerust contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen voor het feestje.  

 

Alle bedragen/tarieven zijn inclusief btw.

© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel