Babyshower

Ken je iemand die binnenkort gaat bevallen? En willen jullie de komende mama in spe nog even in het zonnetje zetten?  Hippe Knutsels heeft een super leuke babyshower workshop.

Babyshower Diam's 3D verf 

In deze originele workshop gaan we aan de slag met de Diam's 3D verf. Voordat we gaan beginnen zal ik jullie eerst meer uitleg geven over de verf en de basistechnieken.

Vervolgens gaan we aan de slag met het versieren van de door jullie uitgekozen voorwerpen. Hierbij kan je denken aan rompertjes, mutsjes, t-shirts. Maar ook gebaksbordjes voor de beschuit met muisjes, voorraadbussen, dienbladen, mokken en theedozen. De Diam's 3D verf kan gebruikt worden op verschillende ondergronden dus mocht je zelf een idee hebben voor een ondergrond dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn. In overleg is het ook mogelijk om zelf je materialen mee te nemen zoals rompertjes, t-shirts, mokken etc.

Wat is Diam's 3D verf?

Diam's 3D verf is verf op waterbasis en je kunt er reliëf (3D) mee creeën. De 3D verf zit in platte tubes en de tubes hebben een taps toelopende punt. Hierdoor is de verf direct vanuit de tube gebruiken  zodat er eenvoudig direct een 3D effect onstaat. Met de tubes kun je fijne lijntjes, stippels en zelfs kruissteekjes maken. Zodat je kunt borduren zonder naald en draad.  Door kleine vlekjes te maken onstaat er een mozaïekeffect zonder dat je losse mozaïeksteentjes nodig hebt. Door de afschroefbare punt zijn de tubes makkelijk schoon te maken. 

Met deze unieke 3D verftubes kan je de mooiste creaties maken. Wat deze verf zo bijzonder maakt is dat in tegenstelling tot de meeste andere verfsoorten de Diam's 3D verf wel op verschillende ondergronden gebruikt kan worden. Zo kan je de Diam's 3D verf gebruiken op bijvoorbeeld hout, metaal, porselein, kunststof, glas en textiel. Dit is superhandig want dan hoef je dus niet verschillende soorten verf aan te schaffen.  De Diam's 3D verf is tot 40 graden machine wasbaar.

De Diam's 3D tubes zijn in verschillende varianten te verkijgen zoals glanzend, parelmoer, transparant glitter en dekkend glitter.

Tarieven

OmschrijvingPrijzen incl. btw
Workshop Diam's 3D verf babyshower duur anderhalf uur.€ 35,=
Tarief anderhalf uur na de starttijd van de workshop€ 7,50 per kwartier
Gebruik Diam's 3D verf indien je geen gebruik maakt van de door Hippe Knutsels aangeboden materialen maar zelf je materialen meeneemt.€ 1,50 per artikel
Reiskostenvergoeding€ 0,45 per kilometer

Alle tarieven/prijzen zijn inclusief btw.

Reiskostenvergoeding

De reiskosten bedragen Euro 0,45 per kilometer, met een maximale afstand van 30 kilometer. Gerekend vanaf Utrecht (postcode 3543CA). Indien de afstand verder is dan 30 kilometer kun je gerust even contact opnemen met Hippe Knutsels om de mogelijkheden door te nemen.

Reserveren

Enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op zodat we samen de mogelijkheden kunnen doornemen voor de workshop.

Sorteer op
© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel