Mozaïeken

Vind je mozaïeken ook zo geweldig leuk om te doen? Maar vind je het ook altijd zo’n gedoe en geplak met het voegsel? 

Hippe Knutsels gebruikt geen standaard voegsel om de mozaïeksteentjes te voegen maar Foam Clay. Dit heeft als grootste voordeel dat je veel sneller klaar bent met mozaïeken. Zo kunnen tijdens de workshops de mozaïekkunstwerkjes gelijk gevoegd worden. Foam Clay is een zelfhardende klei die niet in de oven hoeft om uit te harden. Na een tot drie dagen is de Foam Clay uitdroogd en uitgehard. Doordat het voegen met Foam Clay zo eenvoudig is kunnen zelf de jongste kinderen beginnen met mozaïeken. Hippe Knutsels heeft verschillende kleuren Foam Clay in het assortiment zodat het voegsel mooi afgestemd kan worden op de verschillende kleuren mozaïeksteentjes.

Hippe Knutsels biedt verschillende mozaïekworkshops en kant en klare mozaïekpakketten aan. Zo hebben we mozaïeken met dolfijnen, dino's en een hip fotolijstje.

We werken met twee verschillende soorten mozaïeksteentjes namelijk kunststofsteentjes en steentjes van geglazuurd porselein. We raden voor de jongste mozaïekkunstenaars de kunstofsteentjes aan omdat deze net iets eenvoudiger zijn om mee te mozaïeken.

© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel