Decopatchen

Een hele leuke trend is Decopatchen. Je kunt allerlei voorwerpen en materialen voor het Decopatchen gebruiken zoals hout, plastic, piepschuim, papier-maché en glas. Het wordt ook veel gebruikt om bijvoorbeeld kinderstoelen of woonaccessoires te pimpen. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt. Enthousiast geworden? Hippe Knutsels heeft diverse Decopatch workshops en kant en klare knutselpakketten. Zoals het pimpen van je eigen Chiwawa, hertje en pumps. 

Wat is decopatchen

Als je gaat decopatchen kun je het beste decopatch papier gebruiken. Decopatch is dun papier en je hebt het in heel veel verschillende soorten printjes. Het Decopatchpapier scheur of knip je in kleine stukjes.  Als je voldoende stukjes hebt kun je de ondergrond insmeren met speciale Decopatch lijm. De gescheurde stukjes leg je op de ondergrond en op deze stukjes smeer je direct ook een laagje Decopatch lijm.  De Decopatch lijm is in eerste instantie nog wit maar zodra de lijm opgedroogd is, wordt het transparant en zie je niets meer van de lijm. De lijm geeft het papier mooiere kleuren en een mooie glans. 

Je kunt bij Hippe Knutsels kiezen uit verschillende prints. Je kunt tijdens het bestelproces aangeven welke Decopatch print jouw voorkeur heeft.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorteer op
  • Decopatch pimp je eigen hertje knutselpakket
    Decopatch pimp je eigen hertje knutselpakket
    € 12,50
© 2016 - 2024 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel