Pixelhobby

Pixelhobby is een hele leuke nieuwe rage. Het lijkt op borduren alleen heb je geen naald en draad nodig maar de kunststofblokjes met een gaatje aan de onderkant van Pixelhobby.  Deze kunststofblokjes worden Pixels genoemd.

Pixelen is een super leuke hobby voor jong en oud. Pixelen stimuleert bij kinderen de ontwikkeling van de fijne moteriek.

Hippe Knutsels heeft een aantal kant en klare Pixelhobby producten in het assortiment. Ben je op zoek naar andere Pixelhobby producten die niet door ons worden aangeboden? Neem dan gerust even contact met ons op voor de mogelijkheden. De Pixelhobbypakketten zijn harstikke leuk en handig om tijdens kindersfeestjes te gebruiken.

Pixelhobby Medaillon startset

Met deze leuke starterssetjes kan je een eigen sleutelhanger maken. Je kan kiezen uit verschillende afbeeldingen zodat je je eigen favoriet kunt maken.  Elk pakket bestaat uit 1 patroon, 1 medaillon, 1 kettinkje en 3 pixelmatjes. Alle materialen zijn in het Pixelhobby Medaillon startpakket aanwezig om het voorbeeld na te maken. Zo is het mogelijk om een medaillon te maken met een hartje, vlinder, I love You, vos, panda, rendier, aap, uil, kikker, pinguin of een zebra.

Deze pakketten zijn geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar oud i.v.m. de kleine formaat pixels.

Pixel XL Fun Pack

Met deze leuke starterssetjes kan je jouw favoriete afbeelding namaken. Elk pakket bestaat uit 1 patroon, 1 transparante vierkante basisplaat 6cm x 6cm en 4 pixelmatjes XL.  Alle materialen zijn in het Pixelhobby XL Fun Pack aanwezig om het voorbeeld na te maken. Zo is het mogelijk om een basisplaat te maken met een uil, pinguin, tijger, olifant, walvis, aapje en een gorilla.

Deze pakketten zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar oud i.v.m. de grote formaat pixels.

© 2016 - 2023 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel