Kant en klare knutselpakketen voor jongens

Hippe Knutsels heeft heel veel verschillende kant en klare knutselpakketten voor jongens.  Zowel voor de kleine piraten als voor de grotere stoere jongens.

 

We bieden knutsels aan met verschillende materialen en technieken zoals Foamclay, papier-maché, decopatchen, mozaïeken en verven.  

Zo hebben we voor de dierenliefhebbers een dolfijnenmozaïek of een dino van Foamclay. Verder hebben we ook een aantal knutsels met het thema Jungle. De voetbalfans kunnen hun hart ophalen met het knutselen van een voetbal geheimboek of een deurhanger.

 

 

 

 

 

 

 

Het kant en klare knutselpakket

In het kant en klare knutselpakket zijn alle materialen aanwezig om het voorbeeld na te maken. Van ondergronden, verf of lijm tot aan de finishing touch zoals stickers en plakdiamanten. In elk pakket zit een voorbeeldfoto en indien nodig is er ook een knutselinstructie aanwezig.

Is het knutselpakket nog net niet wat je zoekt omdat je graag andere materialen zou willen gebruiken?  Neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op de site in te vullen zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken. 

Een goede voorbereiding is het halve werk

Ben je van plan om de kant en klare knutselpakketten te gebruiken voor een feestje? Bestel dan een extra knutselsetje. Zo kan je ruim voordat het feestje begint op je gemak alvast het knutselpakket uit proberen.  Zodat je tijdens het feestje de knutselaars zonder stress verder kunt helpen. Je kunt natuurlijk ook met de jarige alvast het  knutselpakket uitproberen.

Origineel cadeau 

Vind je het ook altijd zo lastig om cadeautjes uit te zoeken? Wil je een keer iets anders dan anders en een hip en origineel kado geven? Onze kant en klare knutselpakketten en losse materialen zijn ook super leuk om cadeau te geven.

We want more...

Kan je niet genoeg krijgen van alle leuke knutsels? De knutselpakketten zijn natuurlijk ook te gebruiken om lekker zelf te knutselen of  samen met je vriendjes en vriendinnetjes.

 

© 2016 - 2023 Hippe Knutsels | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel